Привітання з днем народження -1-30 листопада!

Глинянська міська рада щиро вітає з днем народження бібліотекаря Глинянської міської бібліотеки – Буткевич Галину Ярославівну, з днем народження депутатів Глинянської міської ради - Рибака Ореста Михайловича та Сеника Володимира Романовича, завідувача НД с.Словіта - Здоровега Михайла Ярославовича та старосту Словітського старостинського округу - Лемішку Оксану Степанівну.

Платформа “Онлайн-моніторинг": Моніторинг законодавства в один клік

Вже п'ятий рік поспіль Міністерство юстиції систематично визначає проблеми в українському законодавстві та напрацьовує рекомендації щодо їхнього усунення. Цей процес називається моніторингом впровадження та аналізу ефективності нормативно-правових актів, за результатами якого публікується моніторинговий звіт. Як він влаштований та для чого він потрібен?

День української писемності та мови.

Щиро вітаємо з Днем української писемності та мови! Це свято має глибинну духовну суть та історично звеличує нашу націю. Мова є найціннішим надбанням та основою духовного багатства народу, тож бажаємо утверджувати рідну мову, щоб цей нетлінний скарб служив єднанням між поколіннями, возвеличував Україну та українців.

ВАКАНСІЇ

Глинянська міська рада Львівського району Львівської області