Допомога ЗСУ

На адресу Глинянської ТГ надійшов лист клопотання щодо допомоги у придбані позашляховика для військових окремої Київськової штурмової бригади. Ми, як орган місцевого самоврядування, у відповідності до бюджетного законодавства можемо скерувати лише субвенцію у грошовому еквіваленті. Тому, було підготовлено звернення до керівництва ТзОВ «СТРОНГ ЕНЕРДЖІ ЗАХІД», керівник  Юрій Миколайович Пульгун. Цією організацією було придбано такий необхідний для наших захисників транспортний засіб, доукомплектовано ручними інструментами та маскувальною сіткою, яку виготовили школярі нашої Підгайчиківської школи.

Наближаємо перемогу разом

З початку повномасштабного вторгнення московських окупантів на територію України наша громада, як і всі інші громади, мобілізувались і скерували всі зусилля жителів ,церков, підприємств, установ та організацій міської ради та працівників на щоденну працю та підтримку ЗСУ та ТРО.

Тісна співпраця - на користь громаді

 Сьогодні, 21.12.2023 року відбулась робоча зустріч керівників: начальника Центру надання адміністративних послуг Глинянської міської ради Ірини Благовісної, начальника Перемишлянського відділу Львівської філії  Львівського обласного центру зайнятості Олени Солом'яної та першого заступника міського голови Глинянської міської ради Андрія Леськіва з метою обговорення практичного механізму перспективної взаємодії щодо надання послуг роботодавцям, учасникам та інвалідам бойових дій, тимчасово переселеним верствам населення. Тісна співпраця обох центрів, які є суб’єктами надання адміністративних послуг, принесе велику користь громаді.

Суб'єктам виробників аквакультури

Глинянська міська рада Львівського району Львівської області інформує суб’єктів виробників аквакультури, які здійснюють діяльність на території Глинянської ТГ про подачу звітів до Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Львівській області в термін з 01 по 10 січня 2024р.

Оголошення про початок проведення містобудівного моніторингу

Відповідно до Наказу №333 від 14.12.2021  Міністерства розвитку громад та територій України «Про внесення змін до Порядку проведення містобудівного моніторингу» Глинянська міська рада оголошує про початок проведення містобудівного моніторингу. Відповідальна особа начальник відділу містобудування і архітектури-головний архітектор ОЛЬШЕВСЬКА Інна. Пропозиції і зауваження приймаються до 5 січня 2024 року включно. Після формування та оприлюднення аналітичного звіту сформованого на основі містобудівного моніторингу будуть проведені громадські обговорення. Про час і місце проведення яких буде повідомлено додатково. 

Операція "Новорічна ялинка"

Відповідно до листа Державної екологічної інспекції у Львівській області №2355/05 від 13.12.2023 на виконання вимог законів України «Про охорону навколишнього природного середовища», «Про рослинний світ», та доручення Державної екологічної інспекції України від 22.11.2023р. №1742 «Про посилення заходів державного нагляду (контролю) під час періоду заготівлі дерев хвойних порід в передноворічний період» повідомляємо про необхідність неухильного дотримання вимог природоохоронного законодавства щодо збереження хвойних насаджень. Державною екологічною інспекцією розпочато проведення щорічної природоохоронної операції “Новорічна ялинка”. З початком операції будуть здійснюватися комплексні заходи з охорони, збереження та невиснажливого використання хвойних насаджень в передноворічний період.