Привітання з днем народження -1-31 жовтня!

 Глинянська міська рада щиро вітає з днем народження спеціаліста І категорії відділу бухгалтерського обліку і фінансової звітності - Федунь Марію, керуючу справами виконкому Глинянської міської ради – Розумійко Наталію, завідувача ЗДО «Веселка» с.Куровичі - Кавчак Надію,  бухгалтера - Пілат Марію, начальника ЦНАП - Благовісну Ірину, начальника загального відділу Глинянської міської ради - Гарасим’як Мирославу, завідуючу ЗДО «Промінчик» с.Підгайчики - Якубовську Марію, бухгалтера - Ониськів Тетяну, директора Словітського ЗЗСО І-ІІІ ст. – Лемішку Любов, начальника відділу бухгалтерського обліку та фінансової звітності Глинянської міської ради - Левицьку Наталію, а також секретаря та депутата Глинянської міської ради - Яремчук Марію.

Зустріч з поетом-піснярем Богданом Стельмахом з нагоди його 80-річчя

         Сьогодні Глинянська територіальна громада в приміщенні Глинянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів мала можливість приймати в гостях відомого поета-пісняра, нашого земляка Богдана Стельмаха. Людина, яка пронесла крізь життя велику любов до України та володіє палітрою і багатством українського слова.

Оголошення про громадські обговорення

Глинянська міська рада повідомляє про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту містобудівної документації – внесення змін до генерального плану села Погорільці Львівського району Львівської області. Зауваження і пропозиції до вказаної заяви надаються у строк, що не перевищує 10 днів з дня внесення до Єдиного реєстру стратегічної екологічної оцінки заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки. Пропозиції громадськості в процесі громадського обговорення подаються у письмовій формі до Глинянської міської ради: 80720, Львівська область, Львівський район, м. Глиняни, вул. Шевченка, буд. 38 Офіційний веб-сайт: https://hlyniany-rada.gov.ua/ Адреса електронної пошти: 04374430@mail.gov.ua Телефон: 03265-51645.

Привітання з днем народження -1-30 вересня!

Глинянська міська рада щиро вітає з Днем народження голову Глинянської ТГ – Чорнописа Володимира Васильовича, а також спеціаліста ІІ категорії - Ковальську Галину Романівну, коменданта - Жарківського Михайла Степановича, реєстратора - Марушко Анастасію Петрівну, старосту Куровицького округу - Маргітича Івана Адамовича, юриста — Пилипчука Мирослава Ігоровича, сторожа — Когута Романа Івановича.

Детальний план території з метою встановлення меж і параметрів земельної ділянки, яка пропонується для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) на вул. Перемишлянська в м. Глиняни Львів

Повідомлення про проведення громадських слухань щодо

День пам'яті захисників України

29 серпня - День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Сьогодні ми вшановуємо військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули, відстоюючи незалежність України.

Звіт міського голови за 2022 рік

У відповідності до законодавства України надаємо для ознайомлення жителів Глинянської ТГ звітування голови громади про роботу міської ради та виконавчих органів за період 2022 року.

Відкриття аптеки в Куровичах

Відбулась подія, яку з нетерпінням протягом десяти років чекали жителі Куровицького старостинського округу.

Підтримка бізнесу Львівської області

Триває реалізація Програми підтримки бізнесу у Львівській області на період воєнного стану на 2023 рік, затверджена розпорядженням від 01.12.2022 №659/0/5-22ВА та Програма підвищення конкурентоспроможності Львівської області на 2021-2025 роки, затверджена рішенням обласної ради від 18.02.2021 №56 Програма підтримки бізнесу у Львівській області на період воєнного стану на 2023 рік працює через два інструменти: