Покращуємо стан закладів культури

Відділом освіти, культури, молоді і спорту Глинянської ТГ, крок за кроком покращуються умови отримання культурних послуг для населення та умови праці для працівників відділу. Глинянською міською радою скеровано кошти для робіт по заміні старих вікон в приміщенні  бібліотеки с.Кривичі.

Народжений для подвигу

Відділом освіти, культури, молоді та спорту Глинянської міської ради 4 квітня в селі Солова були проведені патріотичні заходи, присвячені 108-ій річниці від Дня народження Миколи Лемика, політичного діяча, крайового провідника ОУН на східноукраїнських землях та виконавця атентату проти Олексія Майлова.

Привітання з днем народження -1-30 квітня!

Глинянська міська рада щиро вітає з днем народження старосту Перегноївського старостинського округу - Ониськіва Сергія Ігнатовича, бухгалтера відділу ОКМСОЗСП(З) - Гнатів Лесю Степанівну, головного спеціаліста відділу економіки та інвестицій - Івасюк Любов Володимирівну, застепника міського голови - Паньківа Ярослава Романовича, головного спеціаліста фінансового відділу - Токар Любов Романівну та депутата Глинянської міської ради - Кінаша Івана Івановича.

Чергові роботи з благоустрою

Комунальним підприємством "Зодчий" розпочато роботи по зрізці та санітарній очистці аварійно небезпечних дерев. "До робіт у відповідності до угоди залучено спеціалізовану бригаду з виконання робіт з підвищеною небезпекою." - зазначив директор КП"Зодчий" Михайло Балич. "Іноді бувають роботи,які ми ,не можемо  виконати тільки своїми силами. Зараз проводимо при допомозі бригади альпіністів видалення важкодоступних дерев. Всі інші заплановані заходи будемо допрацьовувати з допомогою спецтехніки." - відмітив голова Глинянської ТГ Володимир Чорнопис.

Чергова робоча зустріч щодо каналізування м.Глиняни

Відбулась чергова планова зустріч з виконавцями робіт по введенні в експлуатацію каналізаційної системи в м.Глиняни. Обговорено проблемні питання, щодо можливості функціонування системи каналізування, зумовлених військовим часом - а саме роботи при відсутності електропостачання. Це дуже болюча проблема, яку не було передбачено проектом. Прийнято рішення щодо продовження пусконалагоджуваних робіт та запуску мережі, який також буде залежати від кількості абонентів та розуміння жителів в потребі отримання технічних умов на підключення до каналізаційної мережі. "В зустрічі взяли участь Андрій Леськів - перший заступник міського голови, Андрій Сирватка - головний архітектор, Наталія Левицька - головний бухгалтер, Михайло Балич - директор КП"Зодчий" - відмітив голова ТГ Володимир Чорнопис.