14 березня – День українського добровольця

14 березня – День українського добровольця

Добровольці, герої - воїни, медики, священики-капелани, вітаємо з Днем добровольця! Дякуємо за чин! Ви встали на захист рідної землі, не маючи військової техніки, засобів захисту, медичного спорядження, навіть військового досвіду. І перемогли! Зупинили орду, яка чисельно сунула на нашу землю. Уклін вам, безстрашні! Бажаємо вам Божої опіки і щастя у вільній державі. Вклоняємось пам'яті полеглих добровольців. Вам подвиг вписаний в історію України навічно.....

Дорогі, милі, єдині, кохані, рідні, незрівнянні, надійні і найкращі жінки Глинянської територіальної громади !

Дорогі, милі, єдині, кохані, рідні, незрівнянні, надійні і найкращі жінки Глинянської територіальної громади !

Прийміть від усіх чоловічих сердець найщиріші вітання зі святом Весни! Для нас, чоловіків, весна по-справжньому настає лише тоді, коли ви усміхаєтесь від ніжності і кохання. Це ви даєте нам життя і додаєте до нього наснаги. Це ви надихаєте нас на звершення і перемоги. І тільки ви даруєте нам віру, надію і любов. Ми хочемо радіти життю і радувати життям вас, дорогі бабусі, мами, дружини, сестри, доньки, внучки, кохані, подруги і колеги. Ми бажаємо вам жіночого щастя, гарної долі і багато квітів. А разом з весняними квітами для усіх нас в Україні хай розквітне мир!

Освіта Глинянської територіальної громади

Освіта Глинянської територіальної громади

Відбулась зустріч голови Глинянської територіальної громади В. В.Чорнописа, першого заступника А. В. Леськіва, керуючого відділу з напрямку освіта В.П.Демського, старости Перегноївського старостинського округу С.Ониськіва  з освітянами філії ОЗ Глинянська ЗОШ І-ІІІ ст.Перегноївська ЗОШ І-ІІ ст. 

Інвестиції в Глинянську територіальну громаду

Інвестиції в Глинянську територіальну громаду

Відбулася важлива зустріч голови територіальної громади Чорнописа Володимира Васильовича  та  Пільгун Юрія Миколайовича  директора  фірми «Централ Плейс Груп Оперейшин»  з іноземними інвестиціями по  виготовленню крохмалепродуктів. Це стратегічно важлива зустріч, яка в перспективі принесе нашій громаді економічні перспективи, так і створення понад 40 робочих місць. Дане підприємство зареєстровано на нашій території, що надасть нам в майбутньому додаткові надходження до бюджету. Крім цього розглядається пропозиція щодо співпраці з керівниками фермерських господарств , а саме - вирощування певних сортів картоплі для  їх переробки. В свою чергу керівництво Глинянської ТГ запевнило інвесторів у всебічному сприянні.