Знешкодження вибухонебезпечних предметів.

Знешкодження вибухонебезпечних предметів.

  Піротехнічним підрозділом 2 Спеціального центру реагування ДСНС України та представниками Золочівського ГУ ДСНС України у Львівській області та Старостою с. Перегноїв 21 травня 2021 року  виконано заявку від 20 травня 2021 року щодо залучення піротехнічного підрозділу для проведення робіт з розмінування та знешкодження виявлених вибухонебезпечних предметів за адресою: с.Перегноїв Львівського району.  

Зі святом, з Днем вишиванки!

Зі святом, з Днем вишиванки!

  Глинянська міська рада вітає з чудовим святом самобутньої, неповторної, барвистої української культури – з Днем вишиванки. Вона символізує зв’язок поколінь, будить високі патріотичні почуття в серці кожного українця. Бажаємо укріплення української ідентичності заради процвітання нашої країни. Одягайте свої вишиванки і нехай весь світ побачить, яка прекрасна наша Україна і її символи!

Продовження двомісячника благоустрою

Продовження двомісячника благоустрою

  Сьогодні у Глинянському  центральному міському парку відбулося продовження двомісячника благоустрою за участі працівників міської ради та комунального підприємства «Зодчий».

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Завтра 13.05.2021 відбудеться прийом громадян у Глинянській міській територіальній громаді спеціалістами відділу обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області.

З Днем Матері!

З Днем Матері!

    Мама - це наш ангел-охоронець, наш всесвіт. Немає нічого сильнішого, ніж материнська любов. Немає нічого важливішого, ніж материнське серце. Немає нічого безціннішого, ніж материнське тепло. Тому день матері - це особливе свято, яке нагадує про рідну і кохану людину.   

Зі Світлим Святом Великодня!

Зі Світлим Святом Великодня!

    Великдень – найважливіше й найшанованіше християнське свято. Всі віряни чекають його з особливим трепетом, адже у цей день воскрес Ісус Христос, який пожертвував своїм життям, аби врятувати наші.