ОГОЛОШЕННЯ

  Всім підприємцям та власникам вільних інвестиційно привабливих ділянок, виробничих площ та комерційного нерухомого майна, які мають бажання внести дані про такі об’єкти до Інвестиційного паспорту Глинянської міської територіальної громади для залучення інвестора, прохання звертатись в відділ економіки та інвестицій Глинянської міської ради.

Обережно, борщівник!

Глинянська міська рада звертається до мешканців громади з нагадування про небезпеку рослини – борщівник Сосновського, який у період цвітіння та плодоношення складає найбільшу загрозу для здоров’я.

Толока продовжується

  На території Глинянської територіальної громади продовжуються роботи по благоустрою м.Глиняни. Сьогодні була проведена  обрізка кущів в оборонному рові  та вивіз частини гілля, що було зрізано під час попередніх толок. 

Жителям міста Глиняни

На адресу Глинянської міської ради надійшло колективне звернення від жителів міста Глиняни щодо ситуації з надання культурних послуг на території даного населеного пункту. У зв’язку з цим Глинянська міська рада повідомляє :

КНП «Глинянська міська лікарня» відновлює свою роботу з 24.06.2021 року

Незважаючи на песимістичні прогнози щодо долі установ освіти, культури та охорони здоров’я на території Глинянської територіальної громади, наша громада впевнено рухається вперед та відновлює роботу життєво важливих об’єктів.