Покращуємо інфраструктуру

Виїздні зустрічі працівників апарату Глинянської міської ради та голови територіальної громади Володимира Чорнописа з представниками бізнесу таки дають свої результати. Завдяки платникам податків ми поступово покращуємо надходження до місцевого бюджету, моємо можливість розпочинати та виконувати хоч і в невеликих об'ємах, роботи щодо покращення інфраструктри. Маємо надію, що ця позитивна динаміка з кожним місяцем буде покращуватись. 

Нарада-семінар з ДСНС

На території Глинянської територіальної громади 20 липня 2021 року відбулась планова нарада-семінар за участі старостів старостинських округів Оксани Лемішки, Олени Клосовської, Сергія Ониськіва, Олега Костіва, яку провели представники Львівського РУГУДСНС у Львівській області.

ОГОЛОШЕННЯ!

23.07.2021 року  о 14:00 год. в приміщенні актового залу Глинянської школи ЗЗСО І-ІІІ ст відбудеться планова зустріч атарату управління , голови територіальної громади з жителями  Глинянської ТГ .

Наші співчуття

Апарат управління Глинянської міської територіальної громади приносить щирі співчуття родині у зв'язку із загибеллю дітей в автокатастрофі Паскаль Руслана Валерійович, Дудич Анастасії Романівна.Відповідно до доручення міського голови рекомендувати закладам культури непроводити розважальні заходи на території Куровицького старостинського  округу.                                                    Міський голова Володимир Чорнопис

До відома територіальній громаді

Прецедент з вилученням коштів на об’єкт «Будівництво каналізаційної мережі міста Глиняни» стався через депутатське звернення депутата обласної ради від політичної партії "За майбутнє" Анастасії Пляцок, яка своїми діями ввела в оману голову комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації, головуючу сесії Львівської обласної ради та депутатський корпус. Своє звернення мотивувала депутатка неправдивою інформацією про нібито невикористання нами коштів на даний об’єкт.