Про містобудівний моніторинг

Відповідно до листа департаменту архітектури та розвитку містобудування Львівської ОВА №16-2944/0/2-22 від 13.12.2022 Глинянська міська рада оголошує про початок проведення містобудівного моніторингу. Відповідальна особа начальник відділу містобудування і архітектури-головний архітектор СИРВАТКА Андрій. Пропозиції і зауваження приймаються до 5 січня 2023 року включно. Після формуваня та оприлюднення аналітичного звіту сформованого на основі містобудівного моніторингу будуть проведені громадські обговорення. Про час і місце проведення яких буде повідомлено додатково. 

Генеральний план с.Солова

Відповідно до статей 8,10,16,19,21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проєктів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року № 555 (далі – Порядок № 555), Глинянська міська рада повідомляє про оприлюднення проєкту містобудівної документації «Внесення змін до Генерального плану с. Солова Глинянської міської ради Львівського району Львівської області» та звіту про його стратегічну екологічну оцінку.

Генеральний план с.Підгайчики

Відповідно до статей 8,10,16,19,21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року № 555 (далі – Порядок № 555), Глинянською міською радою проводяться громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення генерального плану с. Підгайчики Глинянської міської ради Львівського району Львівської області та звіту про стратегічну екологічну оцінку.

Про проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки в с. Вижняни Глинянської міської ради Львівського району Львівської області

Відповідно до статей 8,10,16,19,21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проєктів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року № 555 (далі – Порядок № 555), Глинянською міською радою проводяться громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території по  зміні  цільового  використання  земельної  ділянки кадастровий номер 4621882200:02:006:0020 з для ведення особистого  селянського господарства на для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд на вул. Головній в с. Вижняни Львівського району Львівської області.

Розробка містобудівної документації

Глинянська міська рада оголошує про початок розробки детального плану з метою проведення нового будівництва будівель та реконструкції існуючих будівель для птахівництва на території Глинянської міської ради Львівської області(за межами населеного пункту). Про початок громадських слухань буде повідомлено додатково, з визначенням часу, місця та способу їх проведення.