Увага!

Щойно відбулось екстренне засідання комісії з надзвичайних ситуацій Глинянської міської ради за присутності усіх старост. Узгоджено план дій. Прохання максимально зберігати спокій та у разі потреби узгоджено допомагати у виконанні поставлених завдань!

ТРК "Перший західний" в гостях у голови

В дружній позитивній діловій атмосфері відбулась зустріч міського голови Глинянської територіальної громади Володимира ЧОРНОПИСА з представниками телерадіокомпанії "Перший західний", заступниками директора Іванною САВЧЕНКО та Ярославом АНТОНІЙЧУКОМ. Обговорено питання щодо можливої участі в телевізійному конкурсі "Карооке на всі боки. Співай громадо!", з метою популяризації української пісні, залучення мешканців Львівщини до дослідження та розвитку народної, авторської, сучасної музики,підвищення рівня мотивації до участі у культурному житті громад.

ДО УВАГИ СТРАХУВАЛЬНИКІВ, ЗАСТРАХОВАНИХ ОСІБ ТА ПОТЕРПІЛИХ НА ВИРОБНИЦТВІ

Золочівське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Львівській області повідомляє, що постановою правління Фонду соціального страхування України «Про внесення змін до структурних органів Фонду соціального страхування України та граничної чисельності працівників Фонду соціального страхування України» від 18.11.2021 №35 з 01 березня 2022 року затверджено нову структуру робочих органів виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України.