До уваги АГРАРІЇВ!

Лист – роз’яснення Міністерства юстиції України щодо щорічного підтвердження відомостей про кінцевого бенефіціарного власника юридичної особи (надалі - КБВ). Нагадуємо, що Положення про форму та зміст структури власності затверджене наказом Міністерства фінансів України від 19 березня 2021 № 163, зареєстроване в Міністерстві юстиції України 08 червня 20212 року за №768/36390 та набрало чинності 11 липня 2021 року (Положення). Структура власності є офіційним документом, який з метою встановлення кінцевого бенефіціарного власника  юридичної особи має в обов’язковому порядку надаватись державному реєстратору. Ненадання або несвоєчасне надання державному реєстратору інформації про КБВ юридичної особи або про її відсутність, або документів для підтвердження відомостей про КБВ юридичної особи тягне за собою адміністративну і кримінальну відповідальність.

ПРИВІТАННЯ З ВОДОХРЕЩАМ

У цей чудовий і божественний день Хрещення Господнього хочеться всім побажати миру, доброти, чесності і справедливості. Нехай чудо живе в ваших серцях і дарує вам світлу надію на прекрасне майбутнє. Бажаємо всім міцного здоров'я, внутрішнього тепла, яке зігріває душу і серце, успіхів у всіх починаннях. Нехай в цей світлий день ваші домівки наповняться любов'ю, радістю і позитивом!

Вітання з Щедрим вечором!

У цей особливий святковий день бажаємо всім здоров'я, миру, гармонії, душевного спокою та достатку. Нехай небеса оберігають кожну домівку від негараздів. Бажаємо хай щедрівка посіє у ваших серцях щастя, кохання, надію та радість. 

ОГОЛОШЕННЯ

У зв'язку з тим, що міський голова Чорнопис В.В. знаходиться на амбулаторному лікуванні 

«А той другий празник... »

Сьогодні в стінах міської ради за участі колядників церковного хору лунала гучна коляда та щедрі вінчування добробуту,  миру та злагоди!!!