Вітання з Щедрим вечором!

У цей особливий святковий день бажаємо всім здоров'я, миру, гармонії, душевного спокою та достатку. Нехай небеса оберігають кожну домівку від негараздів. Бажаємо хай щедрівка посіє у ваших серцях щастя, кохання, надію та радість. 

ОГОЛОШЕННЯ

У зв'язку з тим, що міський голова Чорнопис В.В. знаходиться на амбулаторному лікуванні 

«А той другий празник... »

Сьогодні в стінах міської ради за участі колядників церковного хору лунала гучна коляда та щедрі вінчування добробуту,  миру та злагоди!!! 

ВІТАННЯ!

Старий Новий рік - свято, коли потрібно проводити старі думки, старий настрій і відкрити серце для нового, для чогось прийдешнього і майбутнього! Нехай в цьому році все старе, що радувало, залишиться, а разом з тим прийде безліч нового - нові емоції, почуття, враження, нові радості і нові перемоги. Нехай з цього моменту в подальшому житті відбуваються тільки щасливі події, а над Україною засяє мирне небо та запанує благополуччя.  Нехай рік буде легким, але яскравим! Приємним, але не порожнім!

Вітання!

Глинянська міська рада щиро вітає з днем народження директора Куровицького ЗЗСО І-ІІ ст. - ВОЛОШИНА Василя Володимировича 

Увага!

З 1 січня 2022 року в Україні набув чинності Закон України «Про основи національного спротиву» Важливою його складовою є територіальна оборона, рух опору та підготовка громадян України до національного спротиву.